Raktáron

Paris Chef nemesacél sóőrlők és borsőrlők, többféle méretben

12 990 Ft17 890 Ft

Extra ellenálló és tartós, csiszolt rozsdamentes acél őrlők többféle méretben

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A világszerte jól ismert és bevált Paris őrlők “professzionális” kivitele a legmagasabb igényeket is kielégíti. A Paris Chef őrlő többféle méretben készül, anyaga csiszolt rozsdamentes acél, ennek köszönhetően extrém tartósság és magas teljesítmény jellemzik. Ellenáll a legkeményebb igénybevételnek, külső behatásoknak (pl. padlóra ejtés), hidegnek és magas hőnek egyaránt, egy igényes konyha elengedhetetlen kelléke. Elegáns egyedi csomagolásban szállítjuk. 

A Paris Chef őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Természetesen acélból készül az őrlőszerkezet is, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél.

u’Select mechanizmus:

 

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, vagy a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő

Méret

18 cm, 22 cm, 30 cm