Raktáron

Paris Chef nemesacél sóőrlők és borsőrlők, többféle méretben

14 990 Ft24 800 Ft

Extra ellenálló és tartós, rozsdamentes acélból készült őrlők többféle méretben

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Chef minőség

Borsőrlő és sóőrlő professzionális, ipari kivitelben. A már világszerte jól ismert és bevált Paris őrlők Chef kivitele az ipari konyhák legkeményebb körülményeit is kibírja. Anyaga rozsdamentes acél, ennek köszönhetően extrém tartósság és magas teljesítmény jellemzik. Ellenáll a legkeményebb igénybevételnek, külső behatásoknak (pl. padlóra ejtés), hidegnek és magas hőnek egyaránt, egy igényes konyha elengedhetetlen kelléke. Elegáns egyedi csomagolásban szállítjuk. A kínálat 2022-ben egy új színnel, elegáns fémes antracit festéssel bővül. Az új Paris Chef Carbone őrlők 22 cm-es méretben vásárolhatók meg. 

U’Select mechanizmus:

A Paris Chef őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Természetesen acélból készül az őrlőszerkezet is, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél.

u’Select video:

Élettartam garancia:

A Paris Chef őrlők teljes mértékben Franciaországban készülnek, kiváló minőségű anyagokból és gondos gyártási technológiával, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot a Paris manuális őrlőkre 5 év garanciát, külön az őrlőszerkezetre pedig élettartam garanciát biztosít.

Peugeot történelem:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, vagy a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő

Méret

18 cm, 22 cm, 30 cm

Szín

,