Raktáron

Paris Electrique – újratölthető elektromos sóőrlő és borsőrlő

37 990 Ft

A Peugeot legismertebb őrlőjének újratölthető, elektromos változata.

10 év garanciával!

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Paris Electrique - újratölthető elektromos sóőrlő és borsőrlő
tshirt
Paris Electrique - újratölthető elektromos sóőrlő és borsőrlő added to cart
0

Leírás

Paris Electrique elektromos sóőrlő és borsőrlő a Peugeot-tól! A Peugeot legnépszerűbb őrlője, a Paris végre elérhető elektromos változatban is!

Ez az első, teljesen fából készült elektromos őrlő. Újratölthető, Lithium akkumulátorokkal működik. Megjelenésében teljes mértékben a klasszikus Paris, az elektromos őrlők fantasztikus kényelmével és hatásfokával, ráadásul “egykezes” módban is tökéletesen használható. 34 cm magas, kétféle színben rendelhető, elegáns dobozban szállítva. Az őrlő teste Franciaországban készül, bükkfából. Belül pedig a legújabb generációs elektromos motor teljesít szolgálatot.

A Paris Électrique őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Maga az őrlőszerkezet acélból készül, így garantált a magas kopásállóság és az optimális kialakítású vágóél külön a sóhoz és külön a borshoz. A Peugeot őrlőszerkezetekre a gyártó élettartam garanciát biztosít, míg a teljes őrlőre a gyári garancia 5 év.

Termék video:

 

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, vagy a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/paris-electrique-electric-pepper-mill-in-wood-u-select-chocolate-34-cm-13-5.html

További információk

Méretek N/A
Típus

Sóőrlő, Borsőrlő

Szín

, ,