Akció!
Raktáron

Peugeot Baltaz Dark – Karos dugóhúzó, fekete

18 900 Ft

Karos dugóhúzó – rabbit nyitó a Peugeot-tól

People also purchase these items with Peugeot Baltaz Dark - Karos dugóhúzó, fekete
tshirt
Peugeot Baltaz Dark - Karos dugóhúzó, fekete added to cart
0

Leírás

A bornyitást külön fejezetben taglalják még a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. A Peugeot Baltaz Dark nyitóval önt ilyen probléma nem érheti. 

A Peugeot Baltaz Dark karos dugóhúzóval rendkívül könnyen kinyitható bármilyen palack. A bornyitó oldalsó karjai stabilan körbefogják a borospalack nyakát, majd a felső karral megtett két mozdulattal a dugó erőlködés nélkül kihúzható. Tervezéskor az ergonómiára nagy hangsúlyt fektettek a Peugeot mérnökei, ennek eredménye, hogy a Baltaz Dark fekete ABS műanyag karjai, finoman szemcsézett bevonatukkal, nagyon jól illeszkednek a kézbe.

Termék video:

 

Talán Ön sem tudta, hogy Peugeot Úr nem autógyártással kezdte karrierjét, hanem különböző őrlőszerkezeteket tervezett. Darálók, sőt mezőgazdasági szerszámok voltak az első termékei. Az évtizedek során újabb és újabb technikai újításokat valósított meg és lassan eljutott az autógyártáshoz. Addig azonban hosszú út vezetett és ennek a hosszú útnak mind a mai napig tartó eredményei vannak. Példának okáért ez a dugóhúzó, amit a köznyelvben ‘rabbit’ nyitónak is hívnak. A mérnöki munka precíz tökéletessége. Használata könnyű és egyszerű, nem igényel szakértelmet. 

A Baltaz Dark bornyitó a Baltaz alapváltozatokhoz képest több műanyag alkatrészt tartalmaz. Előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus, igényes és elegáns díszdobozban (tartalék spirállal és kapszulavágóval a csomagolásban) árusítjuk, így ajándékozás esetén nem kell önnek a csomagolással bajlódnia.

A termék fekete színben elérhető.