Raktáron

Peugeot Baltaz – Karos dugóhúzó

25 900 Ft26 900 Ft

Karos dugóhúzó – rabbit nyitó, 10 év gyári garanciával

People also purchase these items with Peugeot Baltaz - Karos dugóhúzó
tshirt
Peugeot Baltaz - Karos dugóhúzó added to cart
0

Leírás

A dugóhúzók használatát, tágabb értelemben a bornyitást külön fejezetben taglalják még a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő dugóhúzó okozza a problémát. A rossz szögben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. A Peugeot Baltaz dugóhúzóval mindez elkerülhető.

A Peugeot Baltaz karos dugóhúzóval rendkívül könnyen kinyitható bármilyen palack. A bornyitó oldalsó karjai stabilan körbefogják a borospalack nyakát, majd a felső karral végzett két könnyed mozdulattal a dugó erőlködés nélkül kihúzható. A Peugeot Baltaz bornyitó minőségi alapanyagokból, teljes mértékben fémből készült, kétféle elegáns színben lehet megvásárolni. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus, igényes és elegáns díszdobozban (tartalék spirállal és kapszulavágóval a csomagolásban) árusítjuk, így ajándékozás esetén nem kell önnek a csomagolással bajlódnia.

Garancia:

A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen, ezt támasztja alá a 10 év gyári garancia, amely minden, fémből készült Baltaz termékhez jár. 

Video:

Talán Ön sem tudta, hogy Peugeot Úr nem autógyártással kezdte karrierjét, hanem különböző őrlőszerkezeteket tervezett. Darálók, sőt mezőgazdasági szerszámok voltak az első termékei. Az évtizedek során újabb és újabb technikai újításokat valósított meg és lassan eljutott az autógyártáshoz. Addig azonban hosszú út vezetett és ennek a hosszú útnak mind a mai napig tartó eredményei vannak. Példának okáért ez a dugóhúzó, amit a köznyelvben ‘rabbit’ nyitónak is hívnak. A mérnöki munka precíz tökéletessége. Használata könnyű és egyszerű, nem igényel szakértelmet.

További információk

Szín

,