Raktáron

PEUGEOT BALTAZ – Karos dugóhúzó, fekete

12 900 Ft

Rabbit dugóhúzó a Peugeot-tól.

Leírás

Peugeot BALTAZ karos dugóhúzó. Talán Ön sem tudta, hogy Peugeot Úr nem autógyártással kezdte karrierjét, hanem különböző örlőszerkezeteket tervezett. Darálók, sőt mezőgazdasági szerszámok voltak az első termékei. Az évtizedek során újabb és újabb technikai újításokat valósított meg és lassan eljutott az autógyártáshoz. Addig azonban hosszú út vezetett és ennek a hosszú útnak mind a mai napig tartó eredményei vannak. Példának okáért ez a dugóhúzó, amit a köznyelvben ‘rabbit’ nyitónak is hívnak. A mérnöki munka precíz tökéletessége. Használat könnyű és egyszerű, nem igényel szakértelmet. 

A bornyitást egy külön fejezetben taglalják a legnevesebb borászok is. A palackok kinyitása, ha ráadásul még idősebb borról van is szó, gyakran jár nagy erőkifejtéssel, ellenben kevesebb sikerrel. Fontos tudni, hogy nem minden esetben a rossz dugó az oka, ha a palack nyakába beleragad vagy épp beletörik a lezáró parafa. A legtöbb esetben a nem megfelelő bornyitó okozza a problémát. A rossz szögeben elkezdett palacknyitás eleve kudarcra van ítélve, arról nem is szólva, hogy kellemetlen pillanatokat okozhat egy vendégség során az így lezárva maradt bor. Biztosítjuk Önt, hogy termékünkkel ilyen probléma nem érheti. 

 A bornyitó a Basalt és Noir változathoz képest több műanyag alkatrész tartalmaz. A dugóhúzó előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus, igényes és elegáns díszdobozban (tartalék spirállal a csomagolásban) árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.

A termék fekete színben rendelhető.

 

További információk

Szín

,