Raktáron

PEUGEOT Bilbo dekanter tisztító

5 490 Ft

Peugeot Bilbo dekanter tisztító. Francia termék, modern design. Praktikus, használata egyszerű.

A Peugeot Bilbo egy rozsdamentes acélgolyókból álló dekanter tisztítórendszer, ami segítségével az üveg dekanterek ragyogóan tisztává tehetők.

Használata egyszerű: töltsük fel félig a dekantert forró vízzel (40-50 Celsius), öntsük bele az acélgolyókat, majd körkörösen mozgatva a dekantert, hagyjuk, hogy az acélgolyók minden lerakódást eltávolítsanak az üveg belsejéről. Ezután a golyókat a vízzel együtt öntsük ki a Bilbo alsó, félgömb alakú részébe, majd csavarjuk rá a felső részét. Végül öblítsük át a Bilbo-t tiszta vízzel.

 

People also purchase these items with PEUGEOT Bilbo dekanter tisztító
tshirt
PEUGEOT Bilbo dekanter tisztító added to cart
0

Leírás

Peugeot vállalat története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!