Raktáron

Peugeot Bistrorama só- és borsőrlők

9 500 Ft

  1. Peugeot Bistrorama őrlők 10 cm méretben. Fém őrlőszerkezettel, gyönyörű színekben.
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Bistrorama só- és borsőrlők
tshirt
Peugeot Bistrorama só- és borsőrlők added to cart
0

Leírás

A Peugeot Bistrorama só- és borsőrlők varázslatos színvilágot teremtenek minden konyhában és étteremben. Minden színből lehet ső- illetve borsőrlőt is rendelni. Ha párban venné, akkor a szettet szabadon összeállíthatja.

A manuális Peugeot Bistrorama só- és borsőrlők nyolcféle színben, 10 cm-es méretben, bükkfából készülnek . Minden őrlőszerkezet fémből készült, és élettartam garancia van rá.
https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/bistrorama.html

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Bistrorama sorozat ezt az örökséget viszi tovább. Kompakt és ergonomikus termék, Franciaországban készül prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

, , , , , , ,

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő