Raktáron

Peugeot Boreal bors- és sóőrlő

14 900 Ft

Gyönyörű pasztellszínekben a Peugeot legújabb őrlőcsaládja a Boreal, 21 cm magas.

Cikkszám: 41526-1 Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Boreal bors- és sóőrlő
tshirt
Peugeot Boreal bors- és sóőrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot Boreal bors- és sóőrlő a Peugeot legújabb fejlesztése. Professzionális minőség. Élettartam garancia az őrlőszerkezetre, 5 év garancia az őrlőre.

Változatos, az észak-európai stílust és színvilágot idéző pasztellszínekben kapható. A termékek a Peugeot saját gyárában, FCA bükkfából készülnek vízbázisú festékkel felületkezelve.

9-féle bors vásárolható hozzá, amit a Peugeot a világ minden tájáról szállít aromazáró csomagolásban Önnek.
https://uk.peugeot-saveurs.com/en/boreal-mills

https://szinfolt.hu/termekek/fekete-egesz-vadbors

Élettartam garancia:

A Peugeot bors- és sóőrlők teljes mértékben Franciaországban készülnek, kiváló minőségű anyagokból és gondos gyártási technológiával, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot a Paris manuális őrlőkre 5 év garanciát, külön az őrlőszerkezetre pedig élettartam garanciát biztosít.

Peugeot történelem:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, vagy a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő

Csomag

Kék, páfrányzöld, világoszöld, mogyoró, világosszürke, sziklaszürke, krémfehér