Raktáron

PEUGEOT – Borkulcs

9 990 Ft15 900 Ft

Peugeot borkulcs.

Kiürítés

Leírás

Peugeot borkulcs. A  Peugeot borkulcs elsődleges feladata a bor érlelésének felgyorsítása. A termék használatával ez a folyamat pillanatokon belül előidézhető. Szakmai körökben több évtizede elismerik és használják a borkulcsot. Különleges összetételét szabadalom biztosítja. Kedvelt borászati eszköz nem csak a tapasztalt borfogyasztóknak! A Peugeot szó egyet jelent a kiváló minőséggel, amelyet a termék megvásárlásával Ön is élvezhet!

A Peugeot borkulcs két különböző méretben rendelhető: a kisebb a pohár borokhoz, a nagyobb a palack borokhoz nyújt segítséget.

 

Peugeot cég története:

 

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!

PSP-VISUEL CLEF DU VIN
Borkulcs

További információk

Méret

,