Raktáron

Peugeot Capitaine bordekantáló

21 900 Ft25 900 Ft

Peugeot Capitaine dekantáló, fiatal borokhoz 0,75 vagy 1,5 literes méretben.

 

People also purchase these items with Peugeot Capitaine bordekantáló
tshirt
Peugeot Capitaine bordekantáló added to cart
0

Leírás

Peugeot Capitaine bordekantáló, fiatal vörösborokhoz

A borkedvelők jól tudják, hogy a fiatalabb borok ritkán kiegyensúlyozottak, ezért az ilyen borok megfelelő levegőztetése elengedhetetlen fontosságú. Mégis, a hagyományos dekantálók többsége idősebb borok levegőztetéséhez készül. A Capitaine-t ezzel szemben a fiatalabb vörösborokhoz ajánljuk. A Capitaine is, mint minden Peugeot dekanter prémium minőségű termék, amely elegáns megjelenésével és letisztult stílusával segíti Önt, hogy valóban kikapcsolódás legyen egy-egy ital elfogyasztása.

Manuálisan, egyedileg fújt üvegből készül, lapos aljával stabil marad az asztalon, hosszú és keskeny nyakának és belső kialakításának köszönhetően pedig felgyorsítja a bor aromáinak kiszabadulását. Nem csak éttermek, hanem a háztartások elengedhetetlen kelléke is egyben. Elérhető 0,75 literes és 1,5 literes (magnum) változatban is.

https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-variation-dekantalo-szett

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

,