Raktáron

Peugeot Capitaine bordekantáló

21 900 Ft25 900 Ft

Peugeot Capitaine dekantáló, fiatal borokhoz 0,75 vagy 1,5 literes méretben.

 

Leírás

Peugeot Capitaine bordekantáló, fiatal vörösborokhoz

A borkedvelők jól tudják, hogy a fiatalabb borok ritkán kiegyensúlyozottak, ezért az ilyen borok megfelelő levegőztetése elengedhetetlen fontosságú. Mégis, a hagyományos dekantálók többsége idősebb borok levegőztetéséhez készül. A Capitaine-t ezzel szemben a fiatalabb vörösborokhoz ajánljuk. A Capitaine is, mint minden Peugeot dekanter prémium minőségű termék, amely elegáns megjelenésével és letisztult stílusával segíti Önt, hogy valóban kikapcsolódás legyen egy-egy ital elfogyasztása.

Manuálisan, egyedileg fújt üvegből készül, lapos aljával stabil marad az asztalon, hosszú és keskeny nyakának és belső kialakításának köszönhetően pedig felgyorsítja a bor aromáinak kiszabadulását. Nem csak éttermek, hanem a háztartások elengedhetetlen kelléke is egyben. Elérhető 0,75 literes és 1,5 literes (magnum) változatban is.

https://szinfolt.hu/termekek/peugeot-variation-dekantalo-szett

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

,