Raktáron

Peugeot Clavelin – kétlépcsős sommelier dugóhúzó

8 900 Ft

Peugeot Clavelin kétlépcsős dugóhúzó excenteres forgásponttal

Kapszula vágóval és üvegnyitóval

14 cm méret, elérhető matt fekete és bazalt színekben

People also purchase these items with Peugeot Clavelin - kétlépcsős sommelier dugóhúzó
tshirt
Peugeot Clavelin - kétlépcsős sommelier dugóhúzó added to cart
0

Leírás

Peugeot Clavelin speciális “kétlépcsős” sommelier dugóhúzó, de amivel egy mozdulattal kinyitható a palack. Fóliavágóval és üvegnyitóval.

Rozsdamentes acélból és ABS műanyagból készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Spirálja igényesen megmunkált, nem roncsolja a parafát. Zseniálisan praktikus, segítségével könnyedén kinyitható minden palack.

Ezzel a dugóhúzóval a Peugeot ismét bizonyságot tesz a kivételes tervezési képességeiről és 200 éves tapasztalatáról a mindennapi használati eszközök terén. A dugóhúzó forgáspontjánál a Peugeot által kitalált és szabadalmaztatott excenteres mechanikát találjuk, melynek lényege, hogy a Clavelin a kétlépcsős dugóhúzók könnyedségével dolgozik, viszont nem kell közben fogást váltani, a dugó egyetlen sima mozdulattal kihúzható a palackból.

Összecsukva pedig rendkívül kompakt, mindössze 14 centiméter. Elérhető fekete és bazalt színben.

Termék video:

 

Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

 

További információk

Szín

,

Garancia

60 hónap