Raktáron

Peugeot Clavelin – kétlépcsős sommelier dugóhúzó

7 990 Ft

Peugeot Clavelin kétlépcsős dugóhúzó excenteres forgásponttal

Kapszula vágóval és üvegnyitóval

14 cm méret, elérhető matt fekete és bazalt színekben

Leírás

Peugeot Clavelin speciális “kétlépcsős” sommelier dugóhúzó, de amivel egy mozdulattal kinyitható a palack. Fóliavágóval és üvegnyitóval.

Rozsdamentes acélból és ABS műanyagból készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Spirálja igényesen megmunkált, nem roncsolja a parafát. Zseniálisan praktikus, segítségével könnyedén kinyitható minden palack.

Ezzel a dugóhúzóval a Peugeot ismét bizonyságot tesz a kivételes tervezési képességeiről és 200 éves tapasztalatáról a mindennapi használati eszközök terén. A dugóhúzó forgáspontjánál a Peugeot által kitalált és szabadalmaztatott excenteres mechanikát találjuk, melynek lényege, hogy a Clavelin a kétlépcsős dugóhúzók könnyedségével dolgozik, viszont nem kell közben fogást váltani, a dugó egyetlen sima mozdulattal kihúzható a palackból.

Összecsukva pedig rendkívül kompakt, mindössze 14 centiméter. Elérhető fekete és bazalt színben.

Termék video:

 

Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

 

További információk

Szín

,

Garancia

60 hónap