Raktáron

Peugeot Daman sómalom vagy borsőrlő

12 358 Ft13 259 Ft

Peugeot Daman akril-rozsdamentes őrlők.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Peugeot Daman modern akril-rozsdamentes sómalom és borsőrlő. A Daman őrlő technikai újdonsága, hogy kihagyták belőle a hagyományos központi tengelyt. Ez a tervezési újítás fokozza a Daman őrlő megjelenését, egyúttal pedig könnyebbé teszi az őrlő utántöltését. u’Select beállítási mechanizmussal rendelkezik, mágneses a zárókupak. A termék rozsdamentes acél alapból és akril testből áll, 16 cm és 21 cm magas kivitelben elérhető.

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa Önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!

 

További információk

Típus

Sómalom, Borsőrlő

Méret

,