Raktáron

Daman u’Select sóőrlők és borsőrlők

17 990 Ft19 990 Ft

Innovatív manuális őrlők u’Select mechanizmussal

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Daman u'Select sóőrlők és borsőrlők
tshirt
Daman u'Select sóőrlők és borsőrlők added to cart
0

Leírás

Peugeot Daman modern, letisztult, innovatív megjelenésű manuális őrlők rozsdamentes acél alappal és akril testtel 16 cm és 21 cm méretben. Franciaországban készült termék, prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus és felhasználóbarát darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot termékei nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Daman őrlő technikai innovációja, hogy a tervezésénél kihagyták belőle a manuális őrlőknél megszokott központi tengelyt. Ezáltal letisztultabb, elegánsabb lett a megjelenése, és tökéletes rálátást ad a benne lévő sókristályokra vagy feketeborsra. Technikai előny, hogy az őrlő utántöltése is könnyebbé vált ezáltal, amit csak tovább egyszerűsít a mágneses zárófedél az őrlő tetején.

u’Select:

A Daman őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez készült, természetesen acélból, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél. Tekintse meg használatát:

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sómalom, Borsőrlő

Méret

,