Raktáron

Peugeot Daman szerecsendió őrlő

12 990 Ft

Peugeot Daman modern akril-rozsdamentes szerecsendió őrlő. A Daman őrlő újdonsága, hogy kihagyták belőle a hagyományos központi tengelyt. Ez a tervezési újítás fokozza a Daman őrlő megjelenését, egyúttal pedig könnyebbé teszi az őrlő utántöltését. Az őrlő rozsdamentes acél alapból és akril testből áll, 15 cm magas kivitelben elérhető.

Leírás

A Peugeot 9 különféle őrlőszerkezetet gyárt, hogy minden fűszerhez biztosítva legyen az optimális őrlési hatékonyság. Így a szerecsendióhoz is külön őrlőszerkezet lett kifejlesztve rozsdamentes acélból, a tartósság jegyében. A szerecsendiót egy erős megfogó szerkezet szorítja le, rugó segítségével az alsó, szintén acélból készült őrlőlaphoz. Praktikus, használata egyszerű, és megvédi a kezét a sérülés kockázatától. 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!