Raktáron

Peugeot Daman szerecsendió őrlő

17 780 Ft

Peugeot Daman modern akril-rozsdamentes szerecsendió őrlő. A Daman őrlő újdonsága, hogy kihagyták belőle a hagyományos központi tengelyt. Ez a tervezési újítás fokozza a Daman őrlő megjelenését, egyúttal pedig könnyebbé teszi az őrlő utántöltését. Az őrlő rozsdamentes acél alapból és akril testből áll, 15 cm magas kivitelben elérhető.

People also purchase these items with Peugeot Daman szerecsendió őrlő
tshirt
Peugeot Daman szerecsendió őrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot 9 különféle őrlőszerkezetet gyárt, hogy minden fűszerhez biztosítva legyen az optimális őrlési hatékonyság. Így a szerecsendióhoz is külön őrlőszerkezet lett kifejlesztve rozsdamentes acélból, a tartósság jegyében. A szerecsendiót egy erős megfogó szerkezet szorítja le, rugó segítségével az alsó, szintén acélból készült őrlőlaphoz. Praktikus, használata egyszerű, és megvédi a kezét a sérülés kockázatától. 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!