Raktáron

Peugeot Elis – elektromos dugóhúzó

29 900 Ft

Újratölthető akkumulátorral szerelve, hálózati töltő mellékelve

Rozsdamentes acél és polikarbonát, 20 cm magas

Másodpercek alatt kihúzza a dugót a palackból

Mindenféle palackhoz használható

Díszdoboz csomagolás

People also purchase these items with Peugeot Elis - elektromos dugóhúzó
tshirt
Peugeot Elis - elektromos dugóhúzó added to cart
0

Leírás

Peugeot Elis – könnyen használható, nagy teljesítményű, prémium megjelenésű elektromos dugóhúzó. Minden palackhoz illeszkedik és minden dugót könnyedén, másodpercek alatt eltávolít. Az elektromos dugóhúzó használatával a kézzel nehezen nyitható palackok problémája egyszer és mindenkorra eltűnik. Ajánljuk nem csak éttermek részére, hanem otthoni használatra egyaránt.

Működés: 1.) A kapszulát távolítsuk el a palackról. 2.) Az Elis dugóhúzót helyezzük a palack nyakára. 3.) A fekete gomb alsó részét hosszan nyomva tartva a dugóhúzó a spirált behajtja a dugóba, majd kihúzza a dugót a palackból. 4.) A gomb felső részét nyomva tartva a motor a spirált visszafelé kihajtja a dugóból, ami így szabadon kiesik a készülékből. 

A készüléket 6 darab újratölthető AAA méretű akkumulátor működteti, feltöltésük a csomagban mellékelt hálózati töltővel lehetséges.

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!