Raktáron

Elis Sense – elektromos fűszerőrlők csúcstechnológiával

29 900 Ft57 800 Ft

Peugeot Elis Sense high-tech, elektromos akril-rozsdamentes sómalom és borsőrlő. Egyedülálló ergonómia az érintésvezérlésnek köszönhetően. A működtetéshez elegendő megérinteni az őrlő tetején elhelyezett kapcsolót.

– u’Select beállítási mechanizmussal állítható az őrlés finomsága

– rozsdamentes acélból és akrilból készült, 20 cm magas

– 6 db. elemmel szállítva

– Páros szettben kedvezőbb áron elérhető

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Elis Sense - elektromos fűszerőrlők csúcstechnológiával
tshirt
Elis Sense - elektromos fűszerőrlők csúcstechnológiával added to cart
0

Leírás

Elektromos őrlő a Peugeot-tól

A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni az Elis Sense elektromos fűszerőrlőkben: gyors és csendes, forradalmian új érintésvezérléssel, beépített LED-világítással, modern kialakítással és anyaghasználattal. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megérinti az oldalát és a tetején található érintőgombot. Az automatikusan bekapcsoló LED-világítás pedig segíti az ételek megfelelő ízesítését. 

u’Select:

Az Elis őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez készült, természetesen acélból, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél. Tekintse meg használatát:

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. Ez az innovatív szemlélet a jelenben az Elis Sense őrlővel él tovább és vezeti az asztali őrlők piacát. Hagyományos fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot Elis Sense őrlői új utat mutatnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méretek N/A
Típus

Sómalom, Borsőrlő, Páros szett