Raktáron

Elis Sense elektromos só- és borsőrlő

34 900 Ft59 900 Ft

Élettartam garancia az őrlőszerkezetre. Páros szettben kedvezőbb áron elérhető.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Elis Sense elektromos só- és borsőrlő
tshirt
Elis Sense elektromos só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

Az Elis Sense elektromos só- és borsőrlő a Peugeot hagyományosan sikeres terméke.

A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni az Elis Sense elektromos só- és borsőrlőben: gyors és csendes, forradalmian új érintésvezérléssel, beépített LED-világítással, modern kialakítással és anyaghasználattal. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megérinti az oldalát és a tetején található érintőgombot. Az automatikusan bekapcsoló LED-világítás pedig segíti az ételek megfelelő ízesítését. 

A U’Select darálási finomság állítás ezen a készüléken is megtalálható.
https://uk.peugeot-saveurs.com/en/elis-sense-u-select-electric-salt-and-pepper-mills-in-stainless-steel-20-cm.html

Az őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez készült, természetesen acélból, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél. Tekintse meg használatát:

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. Ez az innovatív szemlélet a jelenben az Elis Sense őrlővel él tovább és vezeti az asztali őrlők piacát. Hagyományos fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot Elis Sense őrlői új utat mutatnak. A név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méretek N/A
Típus

Sómalom, Borsőrlő, Páros szett