Raktáron

Peugeot Elis Touch – elektromos dugóhúzó

34 000 Ft

Újratölthető akkumulátorral szerelve, hálózati töltővel. 5 év garancia.

People also purchase these items with Peugeot Elis Touch - elektromos dugóhúzó
tshirt
Peugeot Elis Touch - elektromos dugóhúzó added to cart
0

Leírás

A Peugeot Elis Touch elektromos dugóhúzó egy igazán elegáns és könnyen használható dugóhúzó.  Nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Prémium megjelenésű rozsdamentes anyagból karbon színűre festve.
Egygombos használattal működik, minden palackhoz illeszkedik és minden dugót könnyedén, másodpercek alatt eltávolít. Az elektromos dugóhúzó használatával a kézzel nehezen nyitható palackok problémája egyszer és mindenkorra eltűnik. Ajánljuk nem csak éttermek részére, hanem otthoni használatra egyaránt.

Működés: 1.) A kapszulát távolítsuk el a palackról. 2.) Az Elis dugóhúzót helyezzük a palack nyakára. 3.) A fekete gomb hosszan nyomva tartva a dugóhúzó a spirált behajtja a dugóba, majd kihúzza a dugót a palackból, utána eltávolítja a dugót a spirálról, ami így szabadon kiesik a készülékből. 

A készülék USB talpon keresztül tölthető. Az Peugeot Elis Touch elektromos dugóhúzó egy töltéssel kb. 80 dugót húz ki. Feltöltése a csomagban mellékelt hálózati töltővel lehetséges.
Kapszulavágóval is rendelkezik

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/elis-touch-tire-bouchon-electrique-rechargeable-en-inox-carbone-batterie-lithium-ion-27-cm.html

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!