Raktáron

Peugeot Ibis dekantáló idős borokhoz

24 800 Ft34 900 Ft

Peugeot Ibis dekantáló – idősebb, érettebb borok szellőztetéséhez

0,75 literes és 1,5 literes kivitelben

People also purchase these items with Peugeot Ibis dekantáló idős borokhoz
tshirt
Peugeot Ibis dekantáló idős borokhoz added to cart
0

Leírás

Peugeot Ibis dekantáló – idősebb, érettebb borok szellőztetéséhez

Hagyományos, elegáns megjelenésű dekantáló, amely egyszerre ötvözi a modern designt és a praktikus formát. Rendkívül hosszú nyakának köszönhetően óvatosan nyitja ki a bort. Ideális az érettebb fehér és vörösborokhoz. Az Ibis, mint minden Peugeot dekantáló prémium minőségű termék, amely elegáns megjelenésével és letisztult stílusával segíti önt, hogy valóban kikapcsolódás legyen egy-egy ital elfogyasztása.

Manuálisan, egyedileg fújt üvegből készül, lapos aljával stabil marad az asztalon, hosszú és keskeny nyakának és belső kialakításának köszönhetően pedig felgyorsítja a bor aromáinak kiszabadulását. Nem csak éttermek, hanem a háztartások elengedhetetlen kelléke is egyben. Elérhető 0,75 literes és 1,5 literes (magnum) változatban is.

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

,