Raktáron

Peugeot Isen különleges magőrlő

29 900 Ft

Peugeot Isen modern multifunkcionális  magőrlő. 16 cm magas.

People also purchase these items with Peugeot Isen különleges magőrlő
tshirt
Peugeot Isen különleges magőrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot Isen különleges magőrlő, amivel olyan magok is őrőlhetővé válnak, mint a hosszúszemű bors, a kardamom, a csillagánizs, a tonkabab vagy a szegfűszeg. Használata kényelmes és egyszerű.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/isen-pepper-mill-for-long-peppers-and-large-peppercorns-in-wood-natural-16-cm-6-25.html

https://szinfolt.hu/termekek/feketebors-egesz-hosszuszemu-kampotbol-mindmegette-recept-bors-fuszer

Az Isen különleges magőrlő őrlőszerkezete egyike a Peugeot 9 különféle őrlőszerkezetének. Ezekkel minden fűszerhez biztosítják az optimális őrlési hatékonyságot. Így például a különleges magokhoz is külön őrlőszerkezet lett kifejlesztve rozsdamentes acélból, a tartósság jegyében. Praktikus, használata egyszerű, és megvédi a kezét a sérülés kockázatától. 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!