Raktáron

Peugeot Isen különleges magőrlő

29 900 Ft

Peugeot Isen modern multifunkcionális  magőrlő. 16 cm magas.

Cikkszám: 35396 Kategóriák: ,

Leírás

A Peugeot Isen különleges magőrlő, amivel olyan magok is őrőlhetővé válnak, mint a hosszúszemű bors, a kardamom, a csillagánizs, a tonkabab vagy a szegfűszeg. Használata kényelmes és egyszerű.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/isen-pepper-mill-for-long-peppers-and-large-peppercorns-in-wood-natural-16-cm-6-25.html

https://szinfolt.hu/termekek/feketebors-egesz-hosszuszemu-kampotbol-mindmegette-recept-bors-fuszer

Az Isen különleges magőrlő őrlőszerkezete egyike a Peugeot 9 különféle őrlőszerkezetének. Ezekkel minden fűszerhez biztosítják az optimális őrlési hatékonyságot. Így például a különleges magokhoz is külön őrlőszerkezet lett kifejlesztve rozsdamentes acélból, a tartósság jegyében. Praktikus, használata egyszerű, és megvédi a kezét a sérülés kockázatától. 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!