Raktáron

Peugeot kávéőrlő, L’arbre à café

49 500 Ft

Peugeot kávéőrlő fokozatosan állítható őrlési finomsággal 1840. óta a Peugeot-tól.

Cikkszám: 35297-1-1 Kategóriák: , ,
People also purchase these items with Peugeot kávéőrlő, L'arbre à café
tshirt
Peugeot kávéőrlő, L'arbre à café added to cart
0

Leírás

A Peugeot kávéőrlő, a L’arbre à café egy kitűnő választás azoknak, akik igazi kávéimádók! Az őrlési finomság 5 fokozatban állítható. Az üvegcsészébe 4 adag kávét lehet egyszerre beleőrölni.

A Peugeot kávéőrlőivel a kiváló, frissen őrölt kávé élvezete gyerekjáték. Őrölje meg kedvenc szemes kávéját a L’arbre à café-val.

A Peugeot 1840. óta gyárt kávédarálót, ezért élettartam garanciát ad az őrlőszerkezetre!
https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/l-arbre-a-cafe-manual-coffee-mill-u-select-20-cm-8.html

A Peugeot cég története: 

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!