Raktáron

Peugeot Lanka fahéjőrlő

22 900 Ft

Peugeot Lanka fahéjőrlő. 22 cm magas. Élettartam garancia az őrlő részre.

People also purchase these items with Peugeot Lanka fahéjőrlő
tshirt
Peugeot Lanka fahéjőrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot Lanka fahéjőrlő, amivel kényelmesen lehet friss fahéjőrleményt készíteni. Használata praktikus és egyszerű.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/lanka-cinnamon-shaker-mill-stainless-steel-22-cm-8-3-4.html#technical-focus-container

A Lanka különleges őrlőszerkezete egyike a Peugeot 9 különféle őrlőszerkezetének. Ezekkel minden fűszerhez biztosítják az optimális őrlési hatékonyságot. Így például a fahéjhoz is külön őrlőszerkezet lett kifejlesztve rozsdamentes acélból, a tartósság jegyében. Praktikus, használata egyszerű, és megvédi a kezét a sérülés kockázatától. 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!