Raktáron

Peugeot Mathus dugókiemelő

11 900 Ft

Peugeot Mathus dugókiemelő az idős, kiszáradt parafadugókhoz

Leírás

Peugeot Mathus dugókiemelő

Az idősebb borok esetében gyakran előforduló probléma, hogy az évek múlásával az alkohol maró hatása miatt, illetve más okoból is a parafadugók kiszáradnak, szétmállanak, elhasználódnak, és a palack kibontásakor darabokba törnek. A Peugeot Mathus prémium minőségű dugókiemelője tökéletes megoldást jelent erre a problémára, így Ön biztonságosan, gond nélkül nyithatja ki idős borait. A Mathus dugókiemelő hasznos segítség benyomódott, illetve az üvegbe beletört parafadugók esetében is. Használata nagyon egyszerű, csak csúsztassa be a két pengét a parafa és az üveg közé, majd körkörös mozdulatokkal, felfelé húzza ki a dugót. A Mathus dugókiemelő a 19. században használt bornyitók előtt tiszteleg, mégis modern kivitelezésben, ABS műanyagból készült tokkal szállítjuk. Egyetlen komoly borkedvelő eszköztárából sem hiányozhat ez a stílusos dugókiemelő. 11 centiméter méretű, elérhető fekete és bazalt színekben. 

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

,