Raktáron

Peugeot Mathus dugókiemelő

11 900 Ft

Peugeot Mathus dugókiemelő az idős, kiszáradt parafadugókhoz

People also purchase these items with Peugeot Mathus dugókiemelő
tshirt
Peugeot Mathus dugókiemelő added to cart
0

Leírás

Peugeot Mathus dugókiemelő

Az idősebb borok esetében gyakran előforduló probléma, hogy az évek múlásával az alkohol maró hatása miatt, illetve más okoból is a parafadugók kiszáradnak, szétmállanak, elhasználódnak, és a palack kibontásakor darabokba törnek. A Peugeot Mathus prémium minőségű dugókiemelője tökéletes megoldást jelent erre a problémára, így Ön biztonságosan, gond nélkül nyithatja ki idős borait. A Mathus dugókiemelő hasznos segítség benyomódott, illetve az üvegbe beletört parafadugók esetében is. Használata nagyon egyszerű, csak csúsztassa be a két pengét a parafa és az üveg közé, majd körkörös mozdulatokkal, felfelé húzza ki a dugót. A Mathus dugókiemelő a 19. században használt bornyitók előtt tiszteleg, mégis modern kivitelezésben, ABS műanyagból készült tokkal szállítjuk. Egyetlen komoly borkedvelő eszköztárából sem hiányozhat ez a stílusos dugókiemelő. 11 centiméter méretű, elérhető fekete és bazalt színekben. 

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

,