Raktáron

Peugeot Nancy só- és borsőrlő

8 900 Ft29 600 Ft

Peugeot Nancy akril sóőrlő és borsőrlő. Élettartam garancia az őrlőszerkezetre.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Nancy só- és borsőrlő
tshirt
Peugeot Nancy só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot Nancy só- és borsőrlő prémium minőségű termék. Modern és elegáns átlátszó akril design, amely feléleszti az érzékeket.
https://uk.peugeot-saveurs.com/en/all-peugeot-mills?product_range=1958%2C1906

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ugyanis ekkor jelent meg a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Nancy sóőrlő és borsőrlő ezt az örökséget viszi tovább egyszerű működésével és elegáns kialakításával.

A Peugeot Nancy só- és borsőrlő az igényesen megmunkált akril alapanyagának köszönhetően teljesen átlátszó, ezért a megjelenése időtálló és univerzális. Bármilyen stílusú konyhában és étkezőasztalon jól mutat. A sóőrlő és borsőrlő átlátszóságának praktikus előnyei is vannak: még véletlenül se tudjuk összetéveszteni az őrlőket, továbbá mindig jól látható, hogy mikor célszerű utántölteni. Nem utolsó szempont, hogy a fűszerek rajongói számára már a fűszer látványa is felkelti az étvágyat. Párban egy alkalmas tálcával még tovább fokozható a megjelenés, például a Linéa tálcával: https://szinfolt.hu/termekek/linea-fuszerorlo-talca

A Nancy só- és borsőrlő praktikus, egyszerűen használható hagyományos manuális fűszerőrlő, amivel garantált a frissen darált íz az ételekben. Az őrlő tetején található gomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabbra állítjuk a gombot, annál finomabb az őrlemény. Mint minden Peugeot fűszerőrlő esetében, az őrlőszerkezet acélból készül a tartósság érdekében, továbbá minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez van kifejlesztve, a Peugeot gyár ezáltal optimalizálni tudja az adott fűszerhez legjobban illeszkedő vágóél kialakítást.

Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot cég őrlői nem csak egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot évszázados tapasztalata már önmagában garancia a kiváló sóőrlő és borsőrlő termékekre, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a Peugeot minden acél őrlőszerkezetre élettartam garanciát biztosít.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

, , , , ,

Típus

Sóőrlő, Borsőrlő, Duo szett