Raktáron

Peugeot Paris Chef só- és borsőrlő

20 900 Ft27 900 Ft

  • Extra ellenálló és tartós, csiszolt rozsdamentes acél őrlők.
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Paris Chef só- és borsőrlő
tshirt
Peugeot Paris Chef só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

A Peugeot Paris Chef só- és borsőrlő egy professzionális kivitel Paris őrlő azoknak, akik a különleges stílust szeretik. A termékek csiszolt rozsdamentes acélból készülnek.
U’select állítási lehetőséggel a könnyebb finomság beállításhoz.
Elengedhetetlen eszköz a gasztronómiában. Természetesen az őrlőszerkezet is acélból készült. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága, minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/paris-chef-u-select-manual-salt-mill-stainless-steel-18-cm.html

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot Paris Chef só- és borsőrlő nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Típus

Sómalom, Borsőrlő

Méret

18 cm, 22 cm, 30 cm