Raktáron

Peugeot Paris U’Select só- és borsőrlők

10 900 Ft33 900 Ft

Az őrlőszerkezetre a Peugeot élettartam garanciát ad.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Paris U'Select só- és borsőrlők
tshirt
Peugeot Paris U'Select só- és borsőrlők added to cart
0

Leírás

A Peugeot Paris U’Select manuális só- és borsőrlők óriási szín- és méretválasztékban, és akár szettben is elérhető. A méltán népszerű Paris sorozat U’Select őrlőmechanizmussal szerelt változata. A Peugeot által szabadalmaztatott U’Select őrlőrendszer lehetővé teszi, hogy az őrlés finomságát könnyedén az adott ételhez állítsa.

https://uk.peugeot-saveurs.com/en/paris-mills

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa Önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
A Peugeot Paris U’select só- és borsőrlők megadják a francia konyha klasszikus fűszerezésének a lehetőségét Önnek is.
Valami hasonló termék persze minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

, , , ,

Méret

, , , , ,

Típus

sómalom, borsőrlő, duo szett