Akció!
Raktáron

Peugeot Tulipe dekantáló tölcsér

2 990 Ft

A leértékelés oka: kifutó termék, hibátlan.

2 készleten

People also purchase these items with Peugeot Tulipe dekantáló tölcsér
tshirt
Peugeot Tulipe dekantáló tölcsér added to cart
0

Leírás

Dekantáló tölcsér a Peugeot-tól

A borkedvelők jól tudják, hogy a fiatalabb borok ritkán kiegyensúlyozottak, ezért az ilyen borok megfelelő levegőztetése elengedhetetlen fontosságú. Egy Peugeot Tulipe dekantáló használatával kihangsúlyozható egy fiatal vörösbor különleges ízvilága. Minden Peugeot dekantáló üveg prémium minőségű termék, amely elegáns megjelenésével és stílusával segíti Önt, hogy valóban kikapcsolódás legyen egy-egy ital elfogyasztása.

Dekantálás

A Peugeot Tulipe egy ötletes, tölcsér alakú borszellőztető, melynek egyedi kialakítása az alsó részén található két kiömlő rész. Ennek a speciális kialakításnak köszönhetően a Tulipe-ba öntött bor az alsó részen egyszerre két helyen lép ki, így a bor a lehető legtöbb oxigénnel érintkezik, vagyis szellőzik. Használható közvetlenül a boros pohár fölé tartva, vagy a dekantáló üvegbe helyezve.

Dekantáló üveggel használva tulajdonképpen kétszeresen lehet megszellőztetni a bort, ami egyrészt gyorsítja a folyamatot, másrészt lehetővé teszi, hogy a szellőztető üveg kisebb alapterületű legyen, vagyis kevesebb értékes helyet foglaljon el az asztalon.

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!