Raktáron

Peugeot Variation dekantáló szett

26 500 Ft

Peugeot Variation dekantáló szett, fiatal borok kétszeres levegőztetéséhez

People also purchase these items with Peugeot Variation dekantáló szett
tshirt
Peugeot Variation dekantáló szett added to cart
0

Leírás

Peugeot Variation dekantáló szett fiatal borokhoz

A borkedvelők jól tudják, hogy a fiatalabb borok ritkán kiegyensúlyozottak, ezért az ilyen borok megfelelő levegőztetése elengedhetetlen fontosságú. A Peugeot Variation dekantáló szett használatával kihangsúlyozható egy fiatal bor különleges ízvilága. A Peugeot dekantáló magas minőségű termék, amely elegáns megjelenésével és stílusával segíti Önt, hogy valóban kikapcsolódás legyen egy-egy ital elfogyasztása. A Peugeot Variation szett 75 cl űrtartalmú, és két részből áll: egy manuálisan, egyedileg fújt karafból, és egy szellőztetőből, amit a karaf tetjén kell elhelyezni.

Ezzel az elrendezéssel kétszeresen lehet megszellőztetni a bort, hiszen már a palackból a dekantálóba való áttöltéskor megtörténik a szellőztetés, majd a hagyományos módon, nagy felületen történő szellőztetéssel ismét levegőzik a bor. Ez a technikai újítás lehetővé teszi, hogy a karaf kisebb legyen, mint a megszokott dekantálók, így kevesebb helyet foglal az asztalon. A Variation dekantáló talpa speciális kialakítású, ami lehetővé teszi a vízszintes és a döntött állásban történő dekantálást. A döntött pozíció előnye, hogy elősegíti a bor körkörös mozgatását a jobb eredmény elérése érdekében.

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

,