Akció!
Raktáron

Peugeot Vittel só- és borsőrlők

13 990 Ft16 900 Ft

Peugeot élettartam garancia az őrlőszerkezetre.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Peugeot Vittel só- és borsőrlők
tshirt
Peugeot Vittel só- és borsőrlők added to cart
0

Leírás

A Peugeot Vittel só- és borsőrlők erős akril anyagból készülnek. Az őrlőszerkezetre a Peugeot élettartam garanciát ad. 

Francia termék, modern design. Prémium minőségű alkatrészekből készül, hogy hosszú ideig szolgálhassa Önt. Praktikus, használata egyszerű. Klasszikus darabok, amivel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben.
https://uk.peugeot-saveurs.com/en/all-peugeot-mills?product_range=1958

Valami hasonló minden háztartásban megtalálható, de a Peugeot Vittel só- és borsőrlők nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A Peugeot név a garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese Ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méret

, ,

Típus

Sómalom, Borsőrlő