Raktáron

Ajándék szett; Borbarát

10 900 Ft

Egy klasszikus borbarát ajándék szett. A bor kinyitásához egy profi egylépcsős dugóhúzó, a lezáráshoz egy megbízható vákuumpumpa. Mindez tetszetős ajándékdobozban.

Leírás

Klasszikus borbarát kezdőszett a palackok nyitásához és visszazárásához. Prémium minőségű, francia gyártmányú Peugeot termékek igényes anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassák önt.

A szett tartalma:

Peugeot Clavelin bornyitó: egylépcsős sommelier dugóhúzó fóliavágóval. Nemesacélból és ABS műanyagból készül. Zseniálisan praktikus, segítségével könnyedén kinyitható minden palack. A Peugeot Clavelin dugóhúzó tervezésekor a praktikum és a teljesítmény voltak a fő szempontok. Az eredeti, szabadalmaztatott excenteres mechanizmus bármilyen dugó kihúzását lehetővé teszi egyetlen, folyamatos mozdulattal, anélkül, hogy “fogást” kellene váltani közben. Ez az innovatív design teszi a Clavelin dugóhúzót egyszerre kompakt és értékes eszközzé.

Peugeot Epivac vákuumpumpa: segítségével az üvegben maradt bort tartósíthatjuk, akár 8 napra is. Az Epivac segítségével a palackban lévő levegőt kiszivattyúzzuk, ezáltal megelőzzük a bor oxidálódását. Ezzel a módszerrel néhány napig megőrizhető a palackban maradt bor frissessége. A vákuumpumpával két darab vákuumdugót is kapunk.

 

Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára. Az Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott. A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak. 1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon. Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!