Raktáron

Tahiti sóőrlő és borsőrlő, színes szettek

19 900 Ft

Elegáns Peugeot Tahiti sőőrlő és borsőrlő szett. Élettartam garancia az őrlőszerkezetre.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
People also purchase these items with Tahiti sóőrlő és borsőrlő, színes szettek
tshirt
Tahiti sóőrlő és borsőrlő, színes szettek added to cart
0

Leírás

A Peugeot Tahiti sóőrlő és borsőrlő szettek teste fából készül. A kifinomult anyagválasztás és a színes, nőies megjelenés teszik ezeket az őrlőket vonzóvá. Franciaországban készül prémium minőségű anyagokból, hogy hosszú ideig szolgálhassa önt.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/tahiti-duo-de-moulins-a-poivre-et-a-sel-manuels-en-bois-air-15-cm.html

https://szinfolt.hu/termekek/egeszszemu-sichuan-pirosbors-kina

Praktikus, egyszerűen használható hagyományos fűszerőrlők, amikkel garantált a frissen darált fűszeríz az ételekben. Az őrlő tetején található tekerőgomb segítségével állítható az őrlés finomsága: minél szorosabb a gomb, annál finomabb az őrlemény. Mint minden Peugeot fűszerőrlő esetében, az őrlőszerkezet acélból készül a tartósság érdekében, továbbá célzottan az adott fűszerhez van kifejlesztve, ezáltal optimális a vágóél kialakítása. 

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. A Fidji sorozat ezt az örökséget viszi tovább egyszerű működésével és elegáns kialakításával.
Sok háztartásban tartanak fűszerőrlőket, de a Peugeot cég őrlői nem egy napra vagy egy töltésnyi időre szólnak. A név garancia a kiváló termékre, ezért minden acél és kerámia őrlőszerkezetre élettartam garanciát biztosít a gyár.

 

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként az autók, a robogók, esetleg a kerékpárok jutnak az ember eszébe. A cég története azonban egészen másképpen, az alapító Jean-Pierre Peugeot textilipari vállalkozásával kezdődött. Munkája eredményeként fiaira egy malmot hagyott, amit a fivérek 1810 körül átalakítottak és hengerelt acél gyártásába fogtak.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Szín

, , ,