Raktáron

Vin Bouquet – borszellőztető állvány

8 690 Ft

Vin Bouquet borszellőztető állvány, borszellőztető nélkül

People also purchase these items with Vin Bouquet - borszellőztető állvány
tshirt
Vin Bouquet - borszellőztető állvány added to cart
0

Leírás

Vin Bouquet borszellőztető állvány

Tökéletes választás, ha korábban állvány nélküli borszellőztető fejet vásárolt. Az állvánnyal együtt ugyanis kényelmesen és elegánsan kínálhatja a bort vendégeinek, barátainak.

A bor szellőztetése:

Elsősorban az idősebb, karakteresebb borok „megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A borszellőztető segítségével ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a borszellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik. 

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia.