Raktáron

Vinturi borhűtő borokhoz és pezsgőkhöz

7 200 Ft

Belső átmérő: 108 mm

Leírás

A Vinturi borhűtő duplafalú, rozsdamentes edény. Kiválóan megőrzi a bor vagy pezsgő hőmérsékletét kb. másfél óráig. (22 °C fokú szobában mérve a bor hőmérséklete a kezdeti 6-7 fokról emelkedett 10 fokra 1 óra 40 perc alatt.)
Nem szükséges hozzá jég, így tiszta marad az asztal.

A pezsgőt és a fehér borokat mindenki behűtve szereti. Nincs kellemesebb, mint a teraszon kortyolgatni a behűtött italokat. Ehhez azonban jegesvödör vagy más hasonló eszköz kell. Sok jéggel, sok vízzel és elázott asztalterítővel szembesül az, aki ezt a hűtési módot választja. Vagy nem hűti az italt az asztalon, de akkor meg gyorsan kell inni, mert percek alatt felmelegszik.

EA hivatalos teszt szerint 4 órán át garantált a 2-8°C fok közötti stabil hűtés a dobozban, de a saját tesztünk szerint ez sokkal hosszabb idő is lehet. Hűtött fehér bort helyeztünk a dobozba szoba hőmérsékleten, és 11 óra elteltével érte el a bor a 8°C-os hőmérsékletet. Ez az időtartam természetesen a nyáresti teraszon rövidebb, de biztosan elég. És nincs tócsa, elázott abrosz és sok-sok olvadt jég.