Leírás
Jég nélküli, duplafalú, rozsdamentes acélból készült hűtőedény borhoz és pezsgőhöz
Kiválóan megőrzi az előhűtött ital felszolgálási hőmérsékletét hozzávetőleg másfél órán keresztül. Használatához nem szükséges jég, így az asztal tiszta marad.
A pezsgőt és a fehér borokat mindenki behűtve szereti. Nincs kellemesebb, mint a teraszon kortyolgatni a behűtött italokat. Ehhez azonban jegesvödör vagy más hasonló eszköz kell. Sok jéggel, sok vízzel és elázott asztalterítővel szembesül az, aki ezt a hűtési módot választja. Vagy nem hűti az italt az asztalon, de akkor meg gyorsan kell inni, mert percek alatt felmelegszik.
Saját tesztünk eredménye: 6-7°C hőmérsékletű, előhűtött fehér bort helyeztünk a hűtőedénybe, 22 °C szobahőmérsékleten. 1 óra 40 perc múlva a bor hőmérséklete csak 10 °C-ig emelkedett. Ez az időtartam természetesen a nyáresti teraszon rövidebb, de így is biztosan elég, ennyi idő alatt általában elfogy egy palack ital. Az igazán nagy előny mégis az, hogy mivel nem használunk jeget, ezért nincs csöpögő víz, nincs tócsa, és nincs elázott abrosz.