Elfogyott

Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel

10 710 Ft

Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel. 

Elfogyott

Leírás

A Vinturi cég új fejlesztése. A szellőztetés mértéke 3 fokozatban állítható. A beáramló levegőbuborékok méretét a furat meghatározza, de a levegő mennyiségét Ön döntheti el.

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A Vinturi borszellőztető többféle változatban is megrendelhető. Mind a vörös, mind a fehérborok szellőztetésére egyaránt kínálunk borszellőztetőt. 

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. 

A termékünkhöz ajánljuk a dekantáló üvegünket is, amelyet a webshopunkon keresztül szintén megrendelhet.

 

Ha elegánsan akarja kiönteni a bort, akkor javasoljuk a Vinturi szett változatot.

fehér borszellőztető vinturi