Elfogyott

Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel

10 710 Ft

Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel. 

Elfogyott

People also purchase these items with Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel
tshirt
Vinturi borszellőztető állítható szellőztetéssel added to cart
0

Leírás

A Vinturi cég új fejlesztése. A szellőztetés mértéke 3 fokozatban állítható. A beáramló levegőbuborékok méretét a furat meghatározza, de a levegő mennyiségét Ön döntheti el.

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A Vinturi borszellőztető többféle változatban is megrendelhető. Mind a vörös, mind a fehérborok szellőztetésére egyaránt kínálunk borszellőztetőt. 

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. 

A termékünkhöz ajánljuk a dekantáló üvegünket is, amelyet a webshopunkon keresztül szintén megrendelhet.

 

Ha elegánsan akarja kiönteni a bort, akkor javasoljuk a Vinturi szett változatot.

fehér borszellőztető vinturi