Akció!
Raktáron

Vinturi borszellőztető állvánnyal, fehérborokhoz

9 990 Ft

Vinturi borszellőztető, fehérborokhoz

People also purchase these items with Vinturi borszellőztető állvánnyal, fehérborokhoz
tshirt
Vinturi borszellőztető állvánnyal, fehérborokhoz added to cart
0

Leírás

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy az ital veszítene a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik. A képen látható állványos változattal kényelmesen és elegánsan kínálhatja a bort vendégeinek, barátainak.

Kérjük vegye figyelembe, hogy ez a termék fehérborok szellőztetéséhez való! Természetesen vörösborokhoz is kínálunk Vinturi borszellőztetőt, amit webshopunkban tud megvásárolni. 

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. Próbálja ki termékünket, nem fogja megbánni!

Ehhez a szetthez ajánljuk a dekantáló üvegünket is, amelyet a webshopunkon keresztül szintén megrendelhet.