Elfogyott

Vinturi borszellőztető üvegkaraffal, vörösborhoz

17 000 Ft

Borszellőztető 

Elfogyott

People also purchase these items with Vinturi borszellőztető üvegkaraffal, vörösborhoz
tshirt
Vinturi borszellőztető üvegkaraffal, vörösborhoz added to cart
0

Leírás

A Vinturi cég praktikus megoldása arra az esetre, ha az egész üveg bort szeretnénk gyorsan szellőztetni, és utána kényelmesen kiönteni, kínálni a vendégeknek.

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. 

 

Ha csak egy pohárral akar szellőztetni, akkor javasoljuk a Vinturi szett változatot:

https://szinfolt.hu/termekek/vinturi-borszellozteto-allvannyal-vorosborokhoz