Akció!
Raktáron

Vinturi borszellőztető, kompakt, üvegbe illeszthető

4 990 Ft

Vinturi borszellőztető, vörösborokhoz, kompakt kivitel

People also purchase these items with Vinturi borszellőztető, kompakt, üvegbe illeszthető
tshirt
Vinturi borszellőztető, kompakt, üvegbe illeszthető added to cart
0

Leírás

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. A Vinturi kompakt gyorsszellőztető vörösborok szellőztetéséhez javasolt.

Ez az új fejlesztésű borszellőztető a borosüveg nyakába helyezhető, ahol a kúpos kialakítása miatt a szilikon anyagú rész könnyedén illeszkedik. A palackból a pohárba a Vinturi szellőztetőn keresztül töltjük ki a bort, ennek eredménye, hogy a poharunkba kerülő bor máris dekantált, fogyasztásra kész. Könnyen kezelhető, elegáns megoldás otthonra vagy professzionális használatra egyaránt. 

Elsősorban az idősebb, karakteresebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy az ital veszítene a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy ez a termék vörösborok szellőztetésére való! A Vinturi borszellőztető többféle változatban is megrendelhető mind vörös-, mind fehérborok szellőztetésére egyaránt kínálunk borszellőztetőt. 

A borszellőztető minőségi alapanyagokból készült. A kiváló összetevők révén a termék élethossza csaknem végtelen hosszúságú. A Vinturi borszellőztető előnye, hogy kis helyen elfér, ezért tárolhatja akár a konyhafiókban, akár a pulton is. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén sem kell Önnek a csomagolással bajlódnia. 

 

 

 

További információk

Típus

vörösbor