Raktáron

Vinturi Reserve borszellőztető vörösborhoz

11 900 Ft

Elegáns kivitelű akril borszellőztető, vörösborhoz 

People also purchase these items with Vinturi Reserve borszellőztető vörösborhoz
tshirt
Vinturi Reserve borszellőztető vörösborhoz added to cart
0

Leírás

Vinturi Reserve prémium gyorsszellőztető, vörösborokhoz

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A Vinturi Reserve borszellőztető a már jól ismert és bevált klasszikus Vinturi borszellőztető prémium kivitele. Kivitelezése megfelelően elegáns ahhoz, hogy formális vacsorákon és rendezvényeken alkalmazzák. 

A borszellőztető minőségi, tiszta akril alapanyagból készült, nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így meghibásodni sem tud, ezért élettartama tulajdonképpen végtelen hosszúságú. Használatával kapcsolatban csak a megfelelő és rendszeres tisztításra kell odafigyelni. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén Önnek nem kell a csomagolással bajlódnia. A Vinturi Reserve vörösboros gyorsszellőztető mellé jár egy akrilból készült tartó, ami megvédi az asztalterítőt az esetleges vörösbor cseppektől, illetve szintén jár mellé egy tisztító készlet

Használata:

  1. az első használat előtt öblítse át tiszta vízzel
  2. tartsa a Vinturi Reserve gyorsszellőztetőt a borospohár fölé, és ügyeljen rá, hogy a kezével ne fogja le a szellőztető furatokat a termék oldalán.
  3. közepes lendülettel öntse a bort a Vinturi szellőztetőbe, úgy, hogy nagyjából félig legyen borral. Ha túl kevés bort önt egyszerre, akkor nem valósul meg az a fizikai elv, ami alapján a szellőztető működik.
  4. a Vinturi szellőztetők működés közben egyedi hangot hallatnak, ebből lehet tudni, hogy a bor megfelelő mennyiségű levegővel keveredett össze.

Tisztítás:

  1. minden használat után öblítse el a gyorsszellőztetőt
  2. a termék mosogatógépben is tisztítható
  3. a mellékelt mikroszálas kendővel cseppmentessé tudja törölni a szellőztetőt
  4. az esetlegesen megmaradó bor vagy víz lerakódásokat a mellékelt kefékkel távolítsa el