Raktáron

Vinturi Reserve borszellőztető vörösborhoz

11 900 Ft

Elegáns kivitelű akril borszellőztető, vörösborhoz 

Leírás

Vinturi Reserve prémium gyorsszellőztető, vörösborokhoz

Az eredeti Vinturi borszellőztető az Ön otthonába is elviszi a kiváló borok igazi ízvilágát. Elsősorban az idősebb borok “megtisztítását”, valamint levegőztetését szolgálja a termék. Régebben dekantáló kancsóba öntötték a bort és órákon át szellőztették. A Vinturi szellőztetőkkel ez az idő lerövidíthető anélkül, hogy veszítene az ital a minőségéből. Egy étteremben vagy baráti vacsorán a hagyományos szellőztetéssel 1-3,5 órát kell várni arra, hogy a kedvenc bora megszelídüljön és megmutassa igazi aromáját. Nyilvánvalóan erre ennyi ideje vagy türelme senkinek sincs. Ehhez nyújt segítséget a Vinturi szellőztető. Gyorsan és kiválóan szellőzteti a borunkat, így az pillanatok alatt fogyaszthatóvá válik.

A Vinturi Reserve borszellőztető a már jól ismert és bevált klasszikus Vinturi borszellőztető prémium kivitele. Kivitelezése megfelelően elegáns ahhoz, hogy formális vacsorákon és rendezvényeken alkalmazzák. 

A borszellőztető minőségi, tiszta akril alapanyagból készült, nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így meghibásodni sem tud, ezért élettartama tulajdonképpen végtelen hosszúságú. Használatával kapcsolatban csak a megfelelő és rendszeres tisztításra kell odafigyelni. Praktikus és igényes csomagolásban árusítjuk, így ajándékozás esetén Önnek nem kell a csomagolással bajlódnia. A Vinturi Reserve vörösboros gyorsszellőztető mellé jár egy akrilból készült tartó, ami megvédi az asztalterítőt az esetleges vörösbor cseppektől, illetve szintén jár mellé egy tisztító készlet

Használata:

  1. az első használat előtt öblítse át tiszta vízzel
  2. tartsa a Vinturi Reserve gyorsszellőztetőt a borospohár fölé, és ügyeljen rá, hogy a kezével ne fogja le a szellőztető furatokat a termék oldalán.
  3. közepes lendülettel öntse a bort a Vinturi szellőztetőbe, úgy, hogy nagyjából félig legyen borral. Ha túl kevés bort önt egyszerre, akkor nem valósul meg az a fizikai elv, ami alapján a szellőztető működik.
  4. a Vinturi szellőztetők működés közben egyedi hangot hallatnak, ebből lehet tudni, hogy a bor megfelelő mennyiségű levegővel keveredett össze.

Tisztítás:

  1. minden használat után öblítse el a gyorsszellőztetőt
  2. a termék mosogatógépben is tisztítható
  3. a mellékelt mikroszálas kendővel cseppmentessé tudja törölni a szellőztetőt
  4. az esetlegesen megmaradó bor vagy víz lerakódásokat a mellékelt kefékkel távolítsa el