Akció!
Raktáron

Zeli elektromos só- és borsőrlő

16 900 Ft29 900 Ft

Az őrlőszerkezetre élettartam garanciát ad a Peugeot. Páros szettben olcsóbb.

People also purchase these items with Zeli elektromos só- és borsőrlő
tshirt
Zeli elektromos só- és borsőrlő added to cart
0

Leírás

Zeli elektromos só- és borsőrlő a Peugeot-tól.

A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni a Zeli elektromos só- és borsőrlőkben: gyors és csendes, kis mérete miatt (14 cm magas) könnyen tárolható. Rozsdamentes ill. ABS háza egyszerűen tisztítható. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megnyomja a tetején található érintőgombot. Az automatikusan bekapcsoló LED-világítás pedig segíti az ételek megfelelő ízesítését. 

A Zeli elemes működésű, az elemek a dobozban megtalálhatóak 1 db tartalék LED izzóval együtt.

https://fr.peugeot-saveurs.com/en_fr/zeli-electric-salt-mill-in-abs-14-cm.html#technical-focus-container

A Peugeot 1874-ben forradalmasította a gasztronómiát, ekkor jelent meg ugyanis a piacon az első asztali sóőrlő, a “Model Z”. Ez az innovatív szemlélet a jelenben a Zeli ill. az Elis Sense őrlővel él tovább és vezeti az asztali őrlők piacát. Hagyományos fűszerőrlők sok háztartásban megtalálhatóak, de a Peugeot őrlői új utat mutatnak. A Peugeot név garancia a kiváló termékre.

A Peugeot cég története:

A Peugeot név hallatán elsőként mindenkinek az autók jutnak eszébe. A francia vállalat története azonban egészen máshogy indult világhódító útjára.
A Peugeot cég története Jean-Pierre Peugeot-val kezdődött, aki textilipari tevékenységbe kezdett. Munkája eredményeként fiaira, Jean-Pierre és Jean-Frédéric Peugeot-ra egy kelmefestő műhelyt, egy olajüzemet és egy malmot hagyott. A két fiú 1810 körül átalakította a Montbéliard melletti malmot, és hengerelt acél gyártásába fogott.
A Peugeot Testvérek (Peugeot Fréres) nevű cég eleinte rugókat, fűrészlapokat, kéziszerszámokat, valamint kávédarálókat és női szoknyaabroncsokat készített. Annyira népszerűek voltak az acélból készült malomipari termékek, hogy Franciaország számos részén ezeket használták. A jó minőségű és kifogástalanul működő áruk a kávézók és éttermek kedvelt eszközeivé váltak.
1885-ben fordulat állt be a cég profiljában: megjelent a járműipar. Az évek előrehaladtával az autók lettek a legfontosabb termékei a vállalatnak. A malomipari termékek sikerességét mutatja azonban, hogy több, mint egy évszázad elteltével is gyártják és forgalmazzák őket szerte a világon.
Legyen részese ön is a Peugeot élménynek!

További információk

Méretek N/A
Típus

Sómalom, Borsőrlő, Páros szett