Raktáron

Zzysh kézi pezsgőlezáró dugó

9 900 Ft

Pezsgők és borok minőségének megőrzése a Zzysh pezsgőlezáró segítségével a vendéglátásban és otthon.

People also purchase these items with Zzysh kézi pezsgőlezáró dugó
tshirt
Zzysh kézi pezsgőlezáró dugó added to cart
0

Leírás

MINDEN POHÁR OLYAN LEGYEN, MINT AZ ELSŐ!

 

A pezsgő népszerűsége és fogyasztása újra növekszik, s a választék is bővül. Ezt a nagyszerű folyamatot persze mindenféle üzleti és fogyasztói kihívások kísérik, ezek között is a klasszikus kérdésnek számít: hogyan lehet a pezsgő minőséget megőrizni a palack kinyitása után? Talán csak vendéglátós problémának tűnik, de otthon is sokszor szembesülünk vele, mert nem mindig fogy el a teljes palack, vagy több üveget nyitunk, mint amit a vendégek megisznak.

 

Bármennyi palackot megkóstolhat, vagy fogyaszthat belőlük. Ehhez elég néhány plusz lezáró dugót vásárolnia. Egyesével kaphatóak.

 

Egyébként a svájci Zzysh cég ötletes, de egyszerű pezsgőlezárója, ami gázzal tölti fel a palackban lévő üres helyet argon és CO2 gáz keveréket használ. Így tökéletesen elzárja a levegőtől a pezsgőt, nem romlik annak minősége.

 

  • Nem kerül sok százezer Ft-ba, és 50-60 napig garantálja a pezsgő frissességét ( a minőség függ attól, hogy ebben az időben hányszor nyitják/zárják az üveget, a teszt két nyitással és zárással történt). A házi tesztünkön 2 hét alatt fogyasztottunk el egy üveg pezsgőt, és ez 8-10 nyitás/zárás után is kitűnő volt. 
  • Van-e jó pezsgőlezáró? Tényleg segít-e a kiskanál megtartani a pezsgő friss buborékosságát és pezsgését? Sajnos, erre nem tudjuk meg a választ csak akkor, ha kipróbáljuk. Ha nem tartja meg a minőségét, akkor viszont a pezsgőnk, bármilyen finom is volt az első pohár, „tönkre is ment”.
  • Mi a Színfolt KFT-nél úgy gondoljuk, hogy felesleges kísérletezni a bizonytalannal. A Zzysh pezsgőlezáró garantálja az üvegben maradt pezsgő frissességét kb. 2 hétig, hogy minden pohár olyan legyen, mint az első. Ezt a lezáróban található argon és széndioxid gáz keveréke teszi lehetővé, amit a lezáró kupakon keresztül adagolhatunk a palackba, kiszorítva onnan az oxigént.