Raktáron

Zzysh kézi pezsgőlezáró készülék

29 900 Ft

A kibontott pezsgők és prosecco-k akár két hétig tartósíthatók a svájci Zzysh pezsgőlezáró segítségével.

People also purchase these items with Zzysh kézi pezsgőlezáró készülék
tshirt
Zzysh kézi pezsgőlezáró készülék added to cart
0

Leírás

Legyen minden pohár pezsgő olyan, mint az első!

 

A pezsgő népszerűsége és fogyasztása újra növekszik, s a választék is bővül. Ezt a nagyszerű folyamatot persze mindenféle üzleti és fogyasztói kihívások kísérik, ezek között is a klasszikus kérdésnek számít: hogyan lehet a pezsgő minőséget megőrizni a palack kinyitása után? Talán csak vendéglátós problémának tűnik, de otthon is sokszor szembesülünk vele, mert nem mindig fogy el a teljes palack, vagy több üveget nyitunk, mint amit a vendégek megisznak.

 

A fenti kérdésre van egyszerű és biztos megoldás: a svájci Zzysh cég ötletes, de egyszerű pezsgőlezárója, ami gázzal tölti fel a palackban lévő üres helyet. A pezsgőlezáró által használt gáz argon és CO2 gáz keveréke, mely tökéletesen elzárja a levegőtől a pezsgőt, így nem befolyásolja annak minőségét.

 

  • Megfizethető technikai megoldás, amely 2 hétre garantálja a pezsgő frissességét.
  • Van-e jó pezsgőlezáró? Tényleg segít-e a kiskanál megtartani a pezsgő friss buborékosságát és pezsgését? Sajnos, erre nem tudjuk meg a választ csak akkor, ha kipróbáljuk. Ha nem tartja meg a minőségét, akkor viszont a pezsgőnk, bármilyen finom is volt az első pohár, “tönkre is ment”.
  • Mi a Színfolt KFT-nél úgy gondoljuk, hogy felesleges kísérletezni a bizonytalannal. A Zzysh pezsgőlezáró garantálja az üvegben maradt pezsgő frissességét kb. 2 hétig, hogy minden pohár olyan legyen, mint az első. Ezt a lezáróban található argon és széndioxid gáz keveréke teszi lehetővé, amit a lezáró kupakon keresztül adagolhatunk a palackba, kiszorítva onnan az oxigént.